Všechny kategorie

Firemní zprávy

Německý chemický gigant —— Covestro investuje více do udržitelné výroby polykarbonátu v Asii a Tichomoří

2022-08-26

Společnost Covestro zahájila výstavbu své první linky pro fyzickou recyklaci (MCR) v Šanghaji věnované recyklaci polykarbonátu a společnému míchání recyklovaných materiálů.
Foto Covestro.

Jejím cílem je uspokojit rostoucí poptávku trhu po udržitelnějších řešeních, jako jsou produkty recyklované spotřebiteli (PCR), které pokrývají zejména aplikace v oblasti elektrotechniky a elektroniky, automobilového průmyslu a spotřebního zboží.

S investicí více než 27 milionů eur má být linka uvedena do provozu v roce 2023 a bude schopna ročně vyrobit více než 25,000 60,000 tun vysoce kvalitního polykarbonátu a slitin s fyzikálně recyklovaným obsahem. Společnost plánuje do roku 2026 zvýšit svou kapacitu dodávek recyklovaného polykarbonátu v Asii a Tichomoří na více než XNUMX XNUMX tun ročně.

"Tato řada MCR je dalším vzrušujícím krokem na naší cestě k dodržení našich závazků v oblasti oběhového hospodářství a dosažení našeho cíle v oblasti klimatické neutrality do roku 2035." Obchodní ředitel společnosti Covestro Jiya Su řekl: "Recyklace plastového odpadu je pro oběhové hospodářství zásadní, aby bylo možné účinně řešit hlavní výzvy sdílené celou společností. Budeme i nadále vést toto odvětví ve výrobě materiálů s vyšším obsahem recyklovaného obsahu tím, že budeme nadále investovat do rozšiřování a zvýšení naší výrobní kapacity pro recyklované plasty."

Wang Li, globální prezident společnosti Covestro Engineering Plastics, při slavnostním zahájení řekl: "Pokračujeme v investicích do rozšiřování naší výrobní kapacity, abychom uspokojili rychle rostoucí poptávku po udržitelnějších a recyklovatelnějších řešeních ze strany našich následných zákazníků. Tato řada MCR je nejnovější příklad našeho vytrvalého úsilí o to a demonstruje naše odhodlání řídit přechod k udržitelnějším produktům v Asii a Tichomoří, zejména v Číně."

Covestro také předělá a zmodernizuje svou linku na společné míchání ve svém závodě v Mattafu v Thajsku, aby byla schopna vyrábět fyzicky recyklovaný polykarbonát. Přeměna má být dokončena do konce roku 2022, čímž bude nadále uspokojována poptávka po polykarbonátových produktech PCR z různých průmyslových odvětví na trhu jihovýchodní Asie. Podle současných prognóz budou produkty PCR do roku 10 tvořit 2030 % roční produkce linky.

Chcete-li se dozvědět více, můžete přidat WhatsApp editora (+86 15162245713) nebo e-mail (vicky0903xu@gmail.com).

HORKÉ NOVINKY

jaká aplikace